Dank u wel

Volgens de Europese Privacywetgeving GDPR heb ik jouw nadrukkelijke toestemming nodig om iets te mailen, daarom heb je nu een automatische email ontvangen waarin ik jou nogmaals om toestemming (opt-in). Pas nadat jij op de bevestigingslink in de email klikt ontvang je zoals gevraagd automatisch mijn eerste email met mijn e-book ‘3 waardevolle tips voor een overzichtelijke mailbox in Outlook (voor Windows)’.


‘3 waardevolle tips voor een overzichtelijke mailbox in Outlook (voor Windows)’

Dank je wel voor het aanvragen van mijn e-book ‘3 waardevolle tips voor een overzichtelijke mailbox in Outlook (voor Windows)’. Misschien heeft Outlook nog veel geheimen voor je of ben je (nog) niet zo’n fan van digitaal werken?

Wellicht zijn dan een aantal van onderstaande punten herkenbaar voor je:

  • Je hebt geen structuur in het opslaan van je digitale bestanden.
  • Je bent veel tijd kwijt met zoeken naar je wachtwoorden.
  • Je mailbox is niet meer te behappen.
  • Je wilt wel iets doen met sociale media maar weet niet waar te beginnen. Laat staan dat je de tijd kunt vinden om dit bij te houden.
  • Je raakt het overzicht kwijt door de waan van de dag.

Heb je in gedachten een of meerdere stellingen aangevinkt, dan kun je wel wat hulp gebruiken. 

Als zelfstandig ondernemer hoef je tenslotte niet alles alleen te doen of alles maar te kunnen. Je hebt vaak gewoon teveel petten op en bent je eigen manager, secretaresse, telefoniste en boekhouder. Altijd bezig. En in plaats van dat je merkt dat je lange werkdagen zijn vruchten afwerpen komt er gewoon geen eind aan die eindeloze ijst met werkzaamheden. Je raakt vermoeid. Je begint te snauwen. Je slaapt slecht.

Stop met jezelf te kwellen! Ik kan je helpen.

Als online virtual assistent ondersteun ik je in je dagelijkse management taken. Zodat jij je weer kunt richten op je corebusiness, in de wetenschap dat achter de schermen alles tot in de puntjes wordt geregeld. Eindelijk weer eens een avond relaxt voor de buis. Zonder schuldgevoel gaan sporten. Meer tijd voor ontspanning. Geen werkdagen meer van twaalf uur. Dat is beslist haalbaar!

En ik heb nog meer fijn nieuws. Want weet je de voordelen al van het werken met een Virtual Assistent:

  • Je huurt me in wanneer je ondersteuning nodig hebt en bent niet gebonden aan een minimum aantal uren.
  • Geen investering nodig voor een werkplek, ik werk vanuit huis en zorg voor eigen apparatuur.
  • Ik kom niet bij je op de payroll, dus geen werkgeverslasten.

Twijfel niet langer of een VA iets voor je is en vraag nu meteen een gratis en vrijblijvend groeigesprek aan. In 30-45 minuten bespreken we jouw knelpunten en mijn oplossing.