Tips over Outlook

Wil jij meer rust, structuur, overzicht en vrije tijd?

Blijf niet langer aanmodderen met omslachtige werkwijzen in Outlook en download mijn gratis e-book

‘5 waardevolle tips voor een professionelere mailbox in Outlook (Windows). Plus 2 bonustips over pdf!’.

Ik spam niet! Lees mijn privacybeleid voor meer info.

Je ontvangt na het downloaden nog een aantal mails maar je kunt je op elk moment afmelden als je geen tips en informatie meer wilt ontvangen. Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van mails gerelateerd aan het e-book en mijn diensten als VA.
Erica Weijer

Mijn naam is Erica Weijer

Na ruim 30 jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse secretariële functies, en een aantal jaren als medewerker financiële administratie, ben ik in 2020 voor mezelf begonnen als virtual assistant. Niet alleen was na mijn verhuizing van Enschede naar Eext (Drenthe) de reisafstand tot kantoor te groot geworden, ook het kantoorstramien begon flink te knellen. Mijn hart ligt bij het secretaresse vak en om die reden heb ik een opleiding tot virtual assistant gevolgd.

Waarom dit e-book?

Ik heb heel wat mailboxen beheerd en de rode draad in al die mailboxen was dat het een grote, ongestructureerde verzamelbak was voor van alles. Als mailbox eigenaar kun je echt last hebben van een overvolle mailbox. Daarom dus dit e-book, want met slechts een paar tips kun je al veel bereiken.

En het mooie is…..je gaat tijd besparen!

Met het toepassen van mijn tips bespaar je tijd. En 10 minuten per dag efficiënter werken is op weekbasis al bijna een uur. Die tijd kun je weer besteden aan bedrijfsgroei. Of aan sporten. Klinkt goed, toch? Dus stop met omslachtig werken met Outlook en download mijn gratis e-book ‘5 waardevolle tips voor een professionelere mailbox in Outlook (Windows)’.

Ik spam niet! Lees mijn privacybeleid voor meer info.