• Taalkundig zeer sterk in Nederlands, Duits en Engels.
  Opstellen en schrijven van brieven, offertes en mails.
  Redigeren van brieven, werkstukken, essay’s, verslagen of thesis.
 • Cijfermatig excellent.
  Financiële administratie.
  Inboeken in- en verkoopfacturen.
  Offertes en prijsberekeningen in excel of uw software administratie
  Personeel en urenadministratie.
 • WordPress website ~ webshop.
  Classic editor, Gutenberg, Blocks, Elementor
  Blogs schrijven en plaatsen + basic SEO
  Product omschrijvingen.
 • Bereikbaar.
  Ik werk vanuit huis met alle online apparatuur en software.
  Beschikbaar dagelijks van 09:00-18:00.

Virtual Assistant voor coaches en creatievelingen

Wil jij meer overzicht, structuur, rust en vrije tijd?

Jij bent zelfstandig ondernemer en bent een kei in je vak. Vandaar dat je vol passie en idealen voor jezelf bent begonnen. Maar intussen slaat af en toe de twijfel toe want o, al die randzaken…..

Je hebt de ene mail nog niet beantwoord of er komen alweer nieuwe mails binnen. Je telefoon rinkelt voortdurend. Je hebt een hele stapel petten op want je vervult in je eentje allerlei functies: directeur, telefoniste, inkoper, secretaresse, marketing manager….. Je werkt bijna meer in je bedrijf dan aan je bedrijf en raakt gefrustreerd door het gebrek aan overzicht en structuur.

Je werkdagen zijn te lang en in de weekenden stoom je nog even door. Want je komt nauwelijks toe aan datgene wat je wilt doen: je bedrijf uitbouwen.

Dus dan maar niet naar de verjaardag van je zus. Begrijpt ze vast wel. Wel zuur dat je de diploma uitreiking van haar zoon ook al had gemist. Want tja, er ligt nog zo enorm veel werk. Beste excuus ever.

Je familie en vrienden zeggen steeds vaker dat ze je zo weinig zien en je voelt je steeds meer in een spagaat gedwongen. Je snakt naar een vrij weekend. Dingen voor jezelf doen. Eindelijk weer eens sporten en daarna gezellig bijkletsen. Eten bij vrienden zonder dat je voor het dessert al roept: “ik moet gaan, want ja, druk he?”. Dit was niet wat je voor ogen had toen je voor jezelf begon.

En zo hoeft het ook helemaal niet te zijn!

Natuurlijk is jouw bedrijf jouw grote trots en is het moeilijk om taken uit handen te geven. Want jij weet precies hoe je het hebben wilt en iemand uitleggen wat er moet gebeuren vergt een tijdsinvestering en zorgt voor nog meer achterstand in je werk. Maar doorgaan zoals je nu bezig bent, biedt geen perspectief toch? Zou het dan niet fijner zijn om een paar extra handen in te schakelen, een sparring partner bovendien? Je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen. Zo kun jij ontspannen ondernemen, in de wetenschap dat al jouw randzaken in goede handen zijn.

En nu de quick scan, herken je je in deze punten?

 • Je hebt geen structuur in het opslaan van je digitale bestanden. En bent veel tijd kwijt om ze terug te vinden.
 • Je wachtwoorden. Ehm….. waar had je ze ook alweer bewaard?
 • Je mailbox is niet meer te behappen. Je reinste terreur ook, zo’n mailbox.
 • Je wilt wel iets doen met social media maar weet niet waar te beginnen. En dus doe je niks. Stuk rustiger zo.
 • Je raakt het overzicht kwijt door de waan van de dag. En hebt weer je koffie koud laten worden. Bah….. 
 • Je krijgt spontaan een hekel aan je telefoon want die rinkelt de hele dag. En je wilde nou net…..
 • Minstens 1 keer zitten knikken van herkenning? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Lees snel verder!

Waarom Virtual Support van Erica Weijer voor jou de oplossing is

Met mijn inzet bespaar je tijd. Ik neem jouw randzaken inclusief telefoondienst uit handen waardoor jij je weer full focus op je bedrijfsgroei kunt richten. De tijd die je met mijn inzet bespaart, kun je immers benutten voor bedrijfsgroei. Jij werkt weer met passie aan je bedrijf in de wetenschap dat achter de schermen alles tot in de puntjes wordt geregeld. Met als bijkomend voordeel dat je declarabele uren stijgen. 

Pluspunten om met mij samen te werken

 • Met mijn inzet bespaar je tijd omdat ik je dagelijkse management taken uit handen neem, dus ook die lastig te plannen afspraken.
 • Je gaat direct tijd terugverdienen die je kunt benutten voor bedrijfsgroei. Of om te gaan sporten, zomaar even koffiedrinken bij je broer, net wat jij wilt.
 • Je huurt met mij een expert in die meedenkt, een sparring partner, hierdoor werk je aan de professionalisering van je bedrijf.
 • Je loopt geen financieel risico, aangezien ik niet bij je in dienst kom.
 • Je bent niet gebonden aan een arbeidscontract met een wettelijk bepaald aantal minimum uren.
 • Je hebt geen investeringskosten voor apparatuur en werkplek, ik werk vanuit huis.
 • Geen tijd gehad om al je paperassen netjes op te bergen en gaat dat knellen? Ik kom naar je toe en regel het voor je.
 • Het aantal uren voor ondersteuning bepaal je zelf, net waar je behoefte aan hebt. Ik ben flexibel inzetbaar.
 • Heb je een taak waar mijn expertise niet ligt, dan zoek ik in mijn netwerk naar een VA die dat wel heeft. Geef het uit handen en bespaar tijd.

Mijn werkwijze

Tijdens een vrijblijvend virtueel of live kennismakingsgesprek, hoor ik graag bij welke taken je ondersteuning kunt gebruiken. Ook bespreken we welke online samenwerkingstools we kunnen inzetten en hoe je je bedrijf hebt ingericht qua software. Naderhand ontvang je een gespreksverslag en een op maat gemaakte offerte. 

Ook bespreken we de wijze van samenwerken, de beschikbaarheid, de bereikbaarheid, de wijze van communiceren en de evaluatie momenten. Hoe duidelijker de afspraken, hoe minder ruis er ontstaat. Ik kan je nu alvast verklappen dat ik mijn avonden en weekenden voor mezelf hou.